Firma

Kursus

Navn
Kom godt fra start med de 17 verdensmål
Startdato
28. oktober 2020 08:30
Slutdato
28. oktober 2020 16:00
Pris pr. deltager
kr. 4.500,00
Beskrivelse

 

Agenda 2030 er en aftale om bæredygtig udvikling vedtaget af verdens ledere. Målet er at fjerne ekstrem fattigdom i 2030, mindske uligheder og uretfærdigheder, fremme fred og retfærdighed og løse klimakrisen.

 

Begrebet bæredygtig udvikling integrerer de tre dimensioner af bæredygtighed: social, miljømæssig og økonomisk.

 

I dette kursus om de globale mål for bæredygtig udvikling, får du dybdegående viden om alle tre dimensioner fra et overordnet perspektiv. Vi fremhæver individuelle mål og viser, hvordan virksomheder kan arbejde med dem. Ved at mobilisere magt, lederskab og partnerskaber kan udviklingen skubbes fremad.

 

Kurset er baseret på FN’s 17 verdensmål. Undervisningsformen veksler mellem teori og praksis, og der vil være konkrete øvelser, der inviterer til diskussion.

 

Hvem bør deltage?
Bæredygtighedskoordinatorer/-ledere, QMS-koordinatorer/-ledere hos virksomheder, der ønsker at tage et vigtigt skridt hen imod en mere bæredygtig udvikling.

 
Elektronisk kursusmateriale

Kursusmaterialet fremsendes til dig pr. mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv sørge for at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset.

 

De nævnte priser er ekskl. moms.